BES Built Environment Services Ab erbjuder konsulttjänster för kunder inom den byggda miljön. BES är ursprungligen ett spin-off företag från Helsingfors Tekniska Högskola. Företaget grundades 2007 med namnet FSR Consulting Ab och företaget erbjöd då främst rådgivande tjänster inom forskning. Tillsammans har vi mer än 15 års erfarenhet av forskning och avhandlingsarbete inom fastighetsförvaltning, utveckling av kundrelationer och anskaffningar, affärsmodeller och servicekoncept. Att utnyttja vetenskapliga metoder och kunskap är fortfarande en av våra utgångspunkter. Den omfattande erfarenheten som bildats med åren försäkrar våra kunder ett flytande genomförande av utvecklingsprojekt.

Användarorienterad utveckling av arbetsmiljöer

Vi hjälper våra kunder nå framgångsrika arbetsmiljöer – i både nya och existerande byggnader. Vi utnyttjar den senaste forskningskunskapen av arbetsplatser och deltar användarna i utvecklingsprocessen. Genom att vägleda användarna och genomföra användaranalyser kan vi försäkra att den nya arbetsmiljön används på rätt sätt.

Anskaffningskonsultering och utveckling av kontrakt

Strategisk och effektiv management av anskaffningar är en nyckelfaktor för framgångsrika organisationer. BES är en kompetent partner i anskaffningsrelaterade frågor i Finland. Vi är specialiserade i anskaffningsprocesser som gäller byggande och fastighetsunderhåll och -drift.

Forskning och utveckling inom den byggda miljön

Den snabbt framåtskridande affärsvärlden kräver smidighet och nya sätt att tänka. Att ha kunskap om hur de ledande internationella företagen opererar är till nytta då man utvecklar nya affärsmodeller. Vi erbjuder expertis av verksamhetsmodeller och hjälper våra kunder förnya och utveckla nya koncept och service.

Forskningsbaserade informationstjänster

Rikta företagsverksamheten och jämför era nuvarande verksamhetsmodeller med marknadsledarna. Vår rapport går igenom megatrender och erbjuder en utsikt över den internationella toppforskningen och best practice. Du kan även utnyttja våra informationstjänster i form av workshops.

Kontaktuppgifter

BES Built Environment Services Ab
World Trade Center Helsinki
Aleksanterinkatu 17
FI-00100 Helsinki

Jukka Puhto
VD, Principal advisor
M.Sc. (Tech.)
Tel. +358 50 550 1234

Juha-Matti Junnonen
Principal Advisor
Lic. Tech., M.Sc. (Econ.)
Tel. +358 50 550 4458

Jan-Erik Gussander
Advisor
M.Sc. (Tech.)
Tel. +358 41 504 8888