BES oli mukana järjestämässä Tekesin Rakennettu ympäristö -ohjelman tulosseminaaria 3.10.2014 FinnBuild-messujen yhteydessä. Seminaarin päätteeksi julkistettiin myös raportti, johon on koottu korjausrakentamiseen liittyvien hankkeiden tuloksia.

BESin Suvi Nenonen toimi Tekesin Rakennettu ympäristö -ohjelman koordinaattorina, jossa rahoitettiin infra-, korjaus- ja hyvinvointirakentamiseen liittyviä kehitysprojekteja vuosina 2009–2014. Tavoitteena oli parantaa alan tuottavuutta, aikaansaada teollisia kokonaisratkaisuja sekä kehittää hankintoja. Korjausrakentamisen osalta tärkeimmät painopisteet olivat tuottavuuden parantaminen, teolliset kokonaisratkaisut sekä hankintojen kehittäminen.

Korjausrakentamisen palvelut ja markkinat ovat monipuolistuneet ja teknistyneet muun muassa talotekniikan kehittymisen ansiosta. BESin asiantuntijat olivat mukana koostamassa julkaisua ohjelman tuloksista. Korjausrakentaminen – palveluja ja teollista toimintaa -julkaisussa esitellään valikoitu otos korjausrakentamisen teemaan liittyvistä kehitysprojekteista, jotka osaltaan vievät korjausrakentamista ja siinä käytettäviä menetelmiä eteenpäin.

Tutustu tulosseminaarin esityksiin ja Korjausrakentaminen – palveluja ja teollista toimintaa -julkaisuun.